Evig väntan…

Jag är så förkyld så jag vet inte var jag ska ta vägen… Träna är ju inte nån jättebra idé precis. Även om jag var på gymmet i morse, men det var ju ett softa-pass…

Jag borde rensa tidningshögen och städa garderoben, men jag är för ”svag” för det just nu. Orkar ingenting… =( Borde kanske gå å lägga mig igen, och hoppas på underverk… Bara å vänta…

Jag fick ett sååå upplyftande brev idag. En bekräftelse från kirurgen att jag är uppsatt på väntelista och beräknad väntetid är ca 12 veckor… *suck* Det är nu 3 år sedan olyckan och om det inte är bra efter 2 år kan man begära ersättning från föräkringsbolaget. jag kontaktade dem efter 2 år och då ska man börja jobba med allt igen. Men eftersom den går ca 3 månader mellan varje undersökning på nytt ställe så tar det lång tid… Röntgen, nervundersökning, muskelundersökning, sjukgymnast o.s.v…. Bakgrunden är ett spiralbrott i vänster överarm som jag fick 27/5 2004 vid en fellandning på trampolinen… Så kan det gå, en farlig sport det där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *