Så gick det med det…

Nu är jag hemma. Idag skulle jag ha tävlat i bänkpress som en av grenarna i mångkampen. Men det gick inte riktigt som planerat. När jag åkte från kongressen i Uppsala igår var jag skapligt förkyld.

På kvällen nere i Motala hade jag 39 graders feber och somnade ganska tidigt. Jag insåg då att det inte skulle ha funkat att tävla idag… Det var inget lätt val, men jag gjorde nog rätt ändå trots allt…

Min UNF-konsulent påtalade att träning faktiskt handlar om hälsa och det är inte hälsomsamt att träna när man är sjuk… Sant, men jag tänker inte riktigt i de banorna själv… Jag är jätteledsen och besviken, men det är inget att göra åt nu.

När jag vaknade imorse åt jag frukost och sedan körde jag hem till Karlstad. Jag har ju inget på lägret att göra om jag ändå inte kan träna, eftersom det är ett träningsläger i princip. Och jag tror dessutom att man sover bättre i sin egen säng -varmt och torrt, än i bilen. Kallt och fuktigt eftersom det har regnat hela natten…

Nähä, nu ska jag nog sova en stund, sedan knalla iväg och handla lite. Det är lite dåligt med mat hemma eftersom jag hade räknat med att vara borta i 2 veckor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *