Zzzzzzzzzz….

Just nu vill jag bara sova. Det är SÅ segt på alla förhandlingar. Igår satt vi från kl.8.30 på morgonen till 0.30 idag… (över midnatt alltså). Träningen har inte blivit som planmetrat, det hinns inte riktigt med så bra som jag hade hoppats på… För att överhuvudtaget kunna skriva något vettigt om vad vi har beslutat så behöver jag nog en vecka för att hinna reflektera… Men jag kan ju punkta upp några saker som hänt under veckan:

  • Jag har fotats till ett reportage i Motdrag, för mitt ideella arbete
  • Vi har kommit fram till att vegetarisk mat och kött ska vara likaställt
  • 2 FS-personer kommer arvoderas
  • Nästa gång skickas 100 ombud
  • Nästa kongress är i Göteborg!

Ja, det var nog en del av punkterna…

Jo, en sak till…. Om man skrev en insändare i ett projekt så fick man en miljonlott… Jag vann ”bara” 160:-

2 svar på ”Zzzzzzzzzz….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *