Vad har hänt idag?

Idag åkte jag hem till mina föräldrar, ca 30 mil från Karlstad. Jag ska vidare ner till Kalmar imorrn på en 30-årsfest… Men då åker vi hela familjen, varav 4 har körkort så jag behöver inte köra så långt…

Att sitta i en bil i flera timmar gör att man blir ganska seg, och Devil blir ganska rastlös. Han for som ett yrväder fram och tillbaka när vi väl var framme. Jag tog fram hans dragsele och plockade ihop lite saker, han ska köras in nu. Mest för skojs skull, men även lite praktiskt… Jag fyllde en dunk med vatten och knöt fast i selen med hjälp av långa rep. Han tyckte nog att det var lite läskigt när den släpades efter men det gick bra. Sedan satte vi fast skacklarna och han gick faktiskt kanska bra med dem också, men han satte sig på tvären emellanåt… Lite träning och en stor dos tålamod behövs vid inkörning. Devil var helt slut efteråt, det går inte att promenera en rottis trött, men menalt…

Någon vettig träning för egen del har det dessvärre inte blivit idag, men det står en trampolin på gräsmattan… Vi flyttade hem föreningens trampolin över sommaren och arragerar sommarhoppning mån-ons kl.18-20. Vem vet, jag kanske tar ett par skutt senare…

Om en dryg vecka är det dags för mångkampen med bänkpress, men innan det ska jag iväg på kongress med Ungdomens Nykterhetsförbund. Att vara tjej och packa kläder för 2 veckor är inte lätt. ”jag har inget att ha på mig” Eller hur, nästa gång har jag för MYCKET kläder i garderoben. Men vilken beslutsångest man har när man ska välja vilka kläder som ska få följa med och inte. Måste packa om igen innan jag åker… *Suck*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *