Mikaels 30-årsfest

Nu är man hemma igen. Det var en trevlig dag igår. Men det blev till att gå upp tidigt och vi kom hem sent, så man är sådär lagom seg nu…

Det var kul att träffa alla kusiner igen, eller ja, många av dem var där i alla fall. Det där med träning har man ju lite olika åsikter om. Sofia, min 2 år äldre kusin påpekade att jag var ”tunnare” nu än vad jag var sist hon såg mig, på min 20-årsdag i januari. Hon frågade hur många kg jag hade gått ner… Hmmm, inte speciellt mycket. Men jag har ”omfördelat innehållet”. Jag har ökat 1,6 kg i muskelsmassa sedan dess och den gör ju att totala viktminskningen inte är så stor…  Sofia hade kommit så långt att hon faktiskt hade köpt ett gymkort…

Det fanns många småbarn på festen och man blir sååå bebissjuk. Mikael och hans fru Ida hade precis fått ett litet barn till. Frans-Oskar heter han och är 4 veckor nu… . Men det var ju inte speciellt svårt att få låna någon för en liten stund.
img_0226

Jag är sååå sugen på att köra ett pass på gymmet nu, typ BodyJam eller BodyCombat. Men eftersom jag är hemma hos min föräldrar nu så finns det inga såna pass att tillgå. *suck*
Men imorrn åker ajg in en stund till Nyköping och kör BFL-pass. (Body-For-Life). Deras eget koncept av BodyPump. Det är fortfarande styrketräning i grupp, men det är i speciella maskiner så alla har en egn maskin och så byter man övningar i den…

4 svar på ”Mikaels 30-årsfest

  1. Nu är jag här inne å kikar… *L* så en Kallstatös till har hittat till bloggvärlden… Kul! Ser du tränas av Janpeter… vet många som har han som mental coach…
    Kolla in min länklista nu vad fint det blivit… *S* Lite ordning får det jue lov att vara menar jag… 😉

    Ha en skön söndagskväll!

  2. Jajjamen, nu har jag en alldeles egen blogg… ;o)
    Jo, men han är inte ”bara” en menatl coach, han finns fysiskt på plats… Jag har ökat rätt bra i ”vikt” (antalet kg jag lyfter och drar alltså) tycker jag. Med tanke på att jag började träna på allvar i gym i februari… Tidigare gick jag bara på gruppträningsklasser…

    Ja, länklistan blev fin jue! Ska uppdatera lite mer i min också så småningom…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *