Jobb, jobb och träning

Idag har jag jobbat hela dagen, ca 10 timmar blev det och bilen har rullat totalt 40 mil idag… Ögonen går i kors typ och man är helt slut i huvudet efteråt…

Efter avslutat arbetspass åkte jag direkt till gymmet och mötte upp JP (Janpeter Sangborn) min personliga tränare. Han körde hårt med mig idag och han sa att jag lyckades plocka fram en personlighet som han inte sett förut, en riktig fighter! men vaddå? Fighterbabe, det är ju jag det!  Vi körde en form av cirkelträning och på sista varvet frågar han, vad är det med dig, är du dopad idag eller? Jajjamen, kreatin vettu…

Nähä, det hade ju varit roligare om jag fick redovisa passet också, men tyvärr har jag inte hunnit få allting mailat till mig ännu. JP ska skriva rent först… Men så fort jag får det ska jag redovisa passet… I promise!

5 svar på ”Jobb, jobb och träning

  1. Hej hej, dej har jag nog sett på bodys forum också va? Heter du inte fighterbabe där med? Kul med nån som gillar träning, jag har inte lusläst allt, vad är ditt mål? Du verkar väldigt målmedveten, kämpa på, mvh Tess.

  2. Mac: Jo, men då kan man ju ställa sig frågan. Finns det inte bättre sätt att tjäna pengar på än att blogga? Tror du att de som bloggar gör det för pengarna? Inte jag i alla fall… Sedan är det ju lite surt om de stänger ner en blogg bara för att den får för många sidvisningar.

    Lina: Tack! Jo, det känns bra!

    Pamencie: Tack! Lycka till och jag hoppas att du hittar någon träningsform som du gillar!

    Terese: Tack! Jo, det är jag det… 😉 Målet är att nångång tävla i BodyFitness

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *