Min bästa (tränings-)kompis och ängel; Devil

img_0225

Jag tänkte att jag skulle presentera min bästa vän; Devil. Utan honom skulle jag inte alls gå ut och promenera så mycket som jag gör…

 Devil är en kille på 19 månader av rasen rottweiler. Enligt mig är det den bästa familjehund man kan ha, bara hunden får rätt träning och uppfostran. Eftersom han är en brukshund så gör han vad han blir tillsagd. Och han lär sig mer saker för var dag som går…
img_0224

Det är en riktigt stilig kille och han placerat sig bra på hundarnas ”Doggyfitness” motsvarigheten till människans Bodyfitness. Skillnaden är att vinnarna för möta det motsatta könet sedan… På den här bilden hade han just blivit bästa hanne, men det var en tik som slog ut honom sedan…

Devil älskar att vara ute i skog och mark och springa lös. Nackdelen är att han drar på sig en del fästingar. Jag plockade bort en JÄTTESTOR ikväll och usch vad det blödde sedan… Jag skulle tvätta med jodopax och fick med även en liten fästing på bomullstussen… Det var 2 stycken i samma sår… Jag tvättade rent, men det blödde en del. Det gillar jag inte… Ujujuj, och här har man läst djurvård i 3 år.  Men, men, veterinär ska jag inte bli alla fall som tur är… FRISKA djur kan jag ta hand om. Lyckliga, sunda och friska djur är så underbart! Tur att Devil blir lite lyckligare av att bli av med fästingarna!

Att ha en hund har betytt massor för mig. De dagar man mår sämre har man någon som tröstar en och man vägrar ge upp för man har någon som behöver en… Man behöver aldrig komma hem till ett tomt hus och man är alltid lika uppskattad när man kommer hem. (Även om man bara varit i tvättstugan i 5 minuter)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *