Det var den här kvällen…

…eller rättare sagt natten…

Kvällen den 15 april 2008 och natten till den 16 april….

Jag var och tränade på kvällen och trots att jag hade gjort mitt bästa så var det inte tillräckligt. Jag dög inte, jag hade STÄNDIG prestationsångest och tillslut orkar man inte!
Jag mådde fruktansvärt dåligt -trots att jag på den tiden redan åt antidepressiva tabletter. Om man inte blir gladare av 1½ tablett om dagen kanske man blir gladare om man tar fler? 1½ ask kanske gör susen? Över 120 tabletter, men de var ju så små! Totalt blev det över 2 gram av den aktiva substansen och det var inte många tabletter från letal dos…

Min räddning? Ja, det var att jag, på ett forum, hade berättat hur jag mådde och en eller flera personer därifrån hade agerat -utan att de kände mig!

Idag har jag väl egentligen inga fysiska men efter händelsen, men självklart minns jag den kvällen. Och känslan av att svälja tabletterna gör sig ibland påmind när jag sväljer 1-2 msk linfrön i vatten (bra för magen)….

4 svar på ”Det var den här kvällen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *