Ryggsmärtor, huvudvärk och illamående…

Igår var jag på gymmet och körde ett styrkepass på lunchen. Innan passet gjordes ett nytt försök att kolla mitt blodtryck och den här gången gick det bra! (Måste ju hålla lite koll nu p.g.a. medicinen)

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Sittande lårcurl

70/12

70/12

70/12

Benpress i släde

Nr. 6/12

Nr. 6/12

Nr. 6/12

Ryggresningar

KV/12

KV/12

KV/12

Situps på bänk

KV/12

KV/12

KV/12

Sittande kabelrodd

70/12

70/12

70/12

Latscurl

20/12

20/12

20/12

Latsdragmaskin

Nr. 5/12

Nr. 5/12

Nr. 5/12

Hantelcurl

8/8

8/11

8/12

Jag tyckte inte att jag tränade hårdare än vanligt, men jag fick jätteont i ländryggen efteråt -samma ställe som jag haft känningar i många år… Men det var en molande smärta som höll i sig den här gången och gav mig huvudvärk senare på kvällen.

Jag såg till att äta och dricka ordentligt i hopp om att huvudvärken skulle släppa…

På natten vaknade jag och mådde jätteilla. Blev alldeles darrig i kroppen och svettades värre än vad gör på ett träningspass. Kände mig sådär risig som man gör när man är magsjuk. Om det berodde på kycklingen jag åt på kvällen eller om det var av smärtan vet jag inte…

Är det så man mår om man har migrän? Jag tycker synd om de som har det i så fall!

Efter nattens illamående visste jag inte riktigt vad jag skulle våga äta idag, men efter lite naturell youghurt imorse kände jag ingenting och det som hände inatt känns bara som en mardröm?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *