En utmaning! =)

Jag trodde jag hade med mig allt till gymmet, men inte då! När jag kom dit upptäckte jag att jag hade glömt min Mp3-spelare hemma….

Jag fick köra utan -en utmaning- men det gick ju det med… Vissa övningar lyckades jag t.o.m. ta TYNGRE vikter i!

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Bänkpressmaskin

Nr. 4/12

Nr. 5/4

Nr. 4/5

Hantelpress på boll

9/12

10/11

10/8

Upprätt rodd med stång

20/12

20/10+2

20/12

Knäböj med drag

Nr. 10/12

Nr. 10/12

Nr. 10/12

Stående hantelcurls

8/8

8/10

8/8

Bolldrag

KV/12

KV/12

KV/12

Benpress i släde

Nr. 6/8

Nr. 6/10

Nr. 6/10

Back-kick uppåt

Nr. 5/12

Nr. 5/12

Nr. 5/12

Stretchövningar ben/rumpa/höfter

15 sek/3

per övning

4 svar på ”En utmaning! =)

 1. Jag mäter runt om, direkt under brösten. Vet inte om det är korrekt mätt men jag tycker det märks skillnad både när jag går ner i vikt och när jag har byggt på mig muskler precis där=o) Hej förresten, länge sedan. Hoppas allt går bra. Mvh Jenny

  • Oki. Det finns väl inget rätt eller fel -så läng man mäter på samma ställe varje gång. Men att mäta ryggen? Jag tror att jag var blond tänkte ”Längden på ryggraden”? *haha*
   Ja, long time no seen… Jag kommenterade din blogg ibland, men Ellie tog väl all uppmärksamhet från bloggandet gissar jag… ;o)

 2. Omfånget runt ryggen är rätt vanligt att mäta (?!) och jag mäter hellre det än typ runt armen för det är för MIG totalt ointressant ;o)men har man aldrig gjort det så är det ju inte så lätt att veta så jag förstår dig =o) Jag skände bara att jag inte hade så mycket att blogga om, jobbig graviditet och så, men nu med Ellie så är det till och med faktsikt roligare =o) Ska bli mer träningsbloggande ju mer jag kommer igång också och om mat osv, men samtidigt mycket om Ellie, Morrison och min sambo såklart, de har en så stor del i mitt liv så det känns oundvikligt. Kämpa på bara, det är ju det som gör hela skillnaden så det gör du bra. Kul när det börjar bli sådana förändringar att man knappt känner igen sig själv, det gör allt det kämpiga mindre kämpigt liksom =oD

  • Ja, jag kanske borde ha mätt där också… Om du ser min tabell (i sidokolumnen) så tillkom höft´- och stussmått senare. det var efter att min sjukgymnast/coach frågade om jag hade mätt där… Även om armarna inte har det största omfånget på kroppen så har ju t.o.m. DE minskat på mig! =)
   Ja, det är ju roligare att blogga om man har något att skriva om, Ellie och Morrison ska bli kul att följa utvecklingen på…=D Även din träning och sedan PT-utbildning! =) Finns det några tävlingstankar kvar fortfarande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *