Det gjorde min dag! =D

Efter en mentalt jobbig utmaning efter lunch idag var jag inte på så jättebra humör  -Men jag hade ju kvällens träning att se fram emot!

Kvart i 6 hämtade jag upp Anna och vi drog till Falun för att träna BodyCombat. Och det var välbehövligt! Miljöombyte ska vara bra har jag hört, och ikväll blev det ombyte av både miljö, instruktör och några nya (gamla) låtar… Vilket gav en variation i övningarna och det KÄNNS i magen…

img_1431
Sara (Bild lånad från www.mabattre.com)

Sara som körde passet är jättebra och jag fick sån energi.
Rätt pushning troligtvis!

Ironiskt nog, med tanke på typen av gruppträning, så är jag ganska lättknäckt -Om någon pushar på deltagarna med orden; ”Nu har ni vilat i flera låtar, nu får ni TA I lite” så sänker det mig istället… Vaddå vilat? Jag HAR tagit i… Kan tyckas vara en skitsak -men för MIG har det betydelse. Både i hur mycket jag orkar ta i under passet och hur det känns efteråt!

Just nu känns det skitbra -rent ut sagt! BARA positiv push från Sara 
-Kvällens pass gjorde verkligen min dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *