Improviserad träning…

Ikväll var jag på BodyJam -i vanliga fall brukar det vara jättekul, men ikväll kändes det sådär lagom bra….

Det blev mycket improvisation från instruktörens sida… Hon hade varit förkyld och sänliggandes i 1½ vecka sa hon. Och under den tiden verkar hon ha glömt bort mycket av koreografin. Det blir en osäkerhet som smittar av sig på deltagarna. Och snabba ändringar av steg ökar skaderisken. Alltså om man påbörjar ett danssteg och sedan avbryter tvärt för att göra något annat, om hon kommer på vad som var rätt…

Nä, bättre pass har jag varit på…

När jag kom hem tog jag en promenad med Shakira. Nu är vi lagom sega båda två efter en natts lussevaka och pysslande i huset tillsammans med Malin. Men nu är i alla fall granen klädd, julkorten är skrivna, böckerna står prydligt i bokhyllan, CD-skivorna är på plats i CD-ställen o.s.v. man hinner MYCKET på en natt…

2 svar på ”Improviserad träning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *