Gammal BodyCombat -Nostalgi!

Ikäll körde Tony lite gamla låtar och koreografier med oss. Passen var mycket jobbigare förr kändes det som…

Nåja, jag körde på så gott jag kunde, men jag hade knappt någon energi alls idag, var jätteseg, trött och hängig redan innan passet och sömnen är inte vad den borde vara just nu. Kändes lite som om jag hade feber, men det tror jag inte (vågade inte ta reda på det )….

Jag använde pulsklocka som vanligt…

Medelpuls 153
Maxpuls 191
Kaloriförbrukning 1163

Kom inte upp så högt i puls, men det kan även bero på att koreografierna var ”nya” (gamla) så jag inte kunde dem utantill precis…

Nu börjar ögonen gåi kors, kanska ska försöka somna i tid inatt, det är pilates kl.8.30 imorrnbitti och jag har satt i motorvärmaren i bilen, för det verkar bli kallt inatt… *brrr!*

2 svar på ”Gammal BodyCombat -Nostalgi!

  1. Hej! HAr funderat på Body combat…men inte riktigt vågat dra mig bort å testa… funkar det även om man e modell större? Är det kul? Jag e ju sååååå himla feg me att dra mig ner till gruppträningar…har ju ingen som vill gå med mig,men man kanske inte ska tänka så. Nästa vecka ska jag iaf bege mig på ett box-pass….som jag så länge längtat efter.

  2. Klart du kan köra BodyCombat även om du är modell större. Jag är inte så liten jag heller. Det är bara du som kan känna efter vad du klarar av och inte. Jag tycker du ska prova, för det är jättekul! BodyJam kan jag också rekomendera om man gillar att dansa. Det kan vara tufft att gå in på ett nytt pass om man inte känner någon. Men efter ett par gånger så ser du vilka som går på de passen ofta och snart har du en träningskompis! I BodyCombat slåss man mot sin egen spegelbild och behöver inte vara 2, då tycker jag att det är värre med box där man måste vara två, om man inte har någon att köra med… Kör hårt och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *