I symbios med väckarklockan…

Idag har jag levt i symbios med väckarklockan. Den ringde 07.20 imorse. Dags att gå upp för att honna med pilates-passet. Orkade inte, somnade om. Vaknade med ett ryck 07.52, vad håller jag på med?! Upp fort som f*n, på med kläderna, ge hunden mat (hon kissade på vägen till bilen). Jag kom precis i tid till passet.

Efter det åkte jag iväg och tränade med Shakira, sedan hem igen och sov…

Låg och sov halva dagen, djuren också. Tröttheten smittar av sig… jag var dock ute med Shakira vid 2 tillfällen… Små korta träningspass kör vi. (måste kanske förtydliga det, annars får jag väl skit för att jag skulle överaktivera min hund )  Väckarklockan ringde igen vid 16.00 dags att gå upp.

Fick mess på msn av en som jag definitivt inte hade varken tid eller lust att prata med, men vad f*n, hon BER om att få tjafsa med mig… Skit samma, jag sa vad jag tyckte och jag skriver vad jag vill i MIN blogg, jag behöver inte nämna några namn…

17.30 Var det BodyJam, Anneli körde hela passet själv ikväll och ÄNTLIGEN har de uppmärksammat det felet i koreografin som de körde olika i Karlstad och Borlänge.. Nu fick alla lära om helt plötsligt…

Medelpuls 146
Maxpuls 176
Kaloriförbrukning 1006

Jag var seg, men det gick vägen ändå… Direkt efter BodyJamen var det Core. Välbehövligt kände jag, men jag var lite snurrig i bollen så det var ju tor att man ligger ner under de flesta övningarna… Maten har väl inte varit den optimala för dagens träning, men nu har jag iaf ätit kyckling och ris och varit snäll mot kroppen.

Övervägde faktiskt om jag skulle köra PowerStriken efteråt, men Shakira kan ju inte vara hos hundvakten hela natten, så jag åkte hem…

Om de som tycker om att lägga sig i hur jag tar hand om mina djur så kan jag ju passa på att tilägga att Shakira faktiskt KAN vara ensam hemma om jag åker iväg och tränar ett pass och blir borta ungefär en timme. Hon lägger sig och sover, och sover när jag kommer hem. En stressad hund gör inte så (till den som hävdade att min hund var stressad). Shakira är trygg hemma också!

img_0483

4 svar på ”I symbios med väckarklockan…

  1. Lena: Poängen är att man ska känna igen sig på LesMills-passen oavsett var i världen man tränar. Var 3:e månad byter man ju koreografi överallt, så det blir inte enformigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *