Det är fantastiskt hur snabbt de lär sig!

Att hundar är smarta, det visste vi redan, men det är fantastiskt att se hur snabbt de lär sig! I valpåldern så ”leker man fram” allting. När Shakira var som mest uppspelt och smått ”aggressiv” mot sina leksaker så fick jag henne att skälla igår. Provade med ”skall” och fick ett litet ”voff”. Nu var hon bredvid mig i köket när jag plockade fram mjölk ur kylskåpet. Det låg en korv där också, kvar från gårdagens träning. Jag bröt av en bit och hon satt och tittade jätteintresserat. Jag triggade fram ett litet voff och la till kommando ”skall”. Körde det ett par gånger och nu blir hon inte rädd för sitt eget voffande längre, första gången flög hon en meter bakåt… .  Hon kan ett kommando; skall!

2 svar på ”Det är fantastiskt hur snabbt de lär sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *