För ont för att träna

I(går)kväll var jag iväg på träningen. Det var en dag som jag var allmänt hängig och trött. Jag hade sovit i pricip hela dagen… Magen gjorde ont, en molande känsla, känns som lindrig konstant mensvärk som inte släpper… Men när jag vaknade efter ett par timmar så kändes magen ändå okej, så jag åkte iväg till träningen.

Det började inte alls bra. Redan på vägen till bilen kom jag på att jag glömt packa duschcreme, skulle ju vidare sedan efteråt… och jag hann inte vända för att hämta det heller… Man kan ju låna av nån, annars säljer de småflaskor på gymmet -det löser sig! När jag kört ut på motorvägen kom jag på att pulsbandet låg kvar hemma! Attans åxå!  Jaja, jag får väl köra utan… Det blev stressigt ändå att hinna linda händerna inför combat-passet…

Första låten var en så gammal låt (tidig release) att den var ny för mig, in på andra låten började det kännas i magen igen, men jag härdade ut. Sen när det blev en låt med mycket kickar gick det inte längre. Jag kunde inte dra upp benen mot magen för att kicka, det gjorde FÖR ont!  Jag var tvungen att avbryta passet… Och ikväll var det ändå den bättre av de combatinstruktörer vi har som körde…

Jag åkte hem, duchade, kände efter -skulle jag orka med UNF-träffen? Vi skulle ju iofs bara se en julfilm så det var väl OK. Jag tog en värktablett och åkte iväg… Nu är jag hemma och håller på att tvättar. Har nog inte mycket tid till det när valpen kommer hem på lördag…

2 svar på ”För ont för att träna

  1. Mrs_Oom: Tack, jo, jag hoppas att det ger med sig snart. Har det inte släppt till på måndag så tar jag upp det min familjeläkare som jag ändå ska träffa då. UNF-träffen gick bra. Vi såg en julkomedi…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *