Usch vilken röra!

Det är så rörigt alltihop!

Bostadsbolag vill ju att man ska bo i deras lgh så länge som möjligt och vill ju inte ha några tomma lägenheter. Jag har ju erbjudande om en lgh (som står tom redan nu), men jag vill ju inte gärna stå med dubbla hyror. Jag kontaktade mitt bostadsbolag för att höra om man kunde säga upp lägenheten och bli av med den tidigare, men DET var svårt. Däremot kunde jag ju hyra ut den i andra hand under en längre tid och sedan säga upp den så att det passar 2:a handshyresgästen…

Vad rörigt det blir… Men jag vill ju ha den lgh jag kollat på. Känns dumt att tacka ja till en lägenhet som man inte kunnat kolla på… Men får jag inte den lgh jag kollat på så blir jag ju illa tvungen…

Om jag ska läsa den kurs jag blivit antagen till så MÅSTE jag ju flytta, kan inte pendla hur mycket som helst. Det är bara skolan som är ett måste på det stället. Allt annat jag sysslar med på fitiden finns ju ändå där, så vad har jag att förlora? Lite synd bara att jag hann renovera den här lägenheten innan… Det skulle vara det i så fall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *