Varför, varför, varför?

Det var en jobbig föreläsning ikväll, hade i princip bara EN fråga i huvudet eftersom många saker kretsade kring Devil. Och det var: VARFÖR. Varför fick han tumören? Varför var han tvungen att avsluta sitt liv så tidigt? Sedan han gick bort har jag inte kunnat sluta klandra mig själv; Vad hade jag kunnat göra för att förhindra det? Vad har jag gjort för fel som gjorde att det blev som det blev? Hade trafikolyckan någon påverkan? Men nu har jag fått samma svar en gång till. Jag hade gjort precis rätt, hade inte kunnat påverka det på något sätt. Veterinären sa att han var otroligt välskött av det som de såg. Bl.a Päls, tänder, öron, klor, tassar, ögon, nos, samt att han var jättesnäll och lätthanterlig. Dock hade han en del beteenden som kan ha samband med tumören att göra, han hade ont… men nu lider han inte mer… Och snart får jag hem en ny liten komis som kan fylla upp den tomma platsen i min lgh…

img_0420

2 svar på ”Varför, varför, varför?

  1. Hej Ronja. Jag beklagar sorgen efter Devil. Det var verkligen tråkigt att höra. Lycka till med den nya valpen. Hälsningar Josefine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *