Levande dammråtta…

…det är jag det! Jag har hållit på å städet precis hela dagen! Nu är jag klar med dammsugning och torkning av alla golv. 1 timme och 20 minuter tog det!

Men ojojoj, vad fint det blir när allt är klart!

5 svar på ”Levande dammråtta…

  1. Kan du komma hit med ?? eller kanske skicka över lite energi till mig :-))
    jag skulle behöva skura hela huset och röja förråd,garderober etc men ur kul är det..

  2. Gigi: Min energi är slut för dagen tyvärr… =/ Garderober är ändå rätt kul. nu har jag rena golv, vilket gör att kläderna inte blir skitiga. Jag tar låda för låda och tömmer ut på golvet. Provar alla plagg framför spegeln, viker ihop och lägger tillbaka det jag ska ha resten läggs ner i en låda och ut i förrådet…. Vips så har man plats för nya kläder! Dags att shoppa! men imorrn ska jag till IKEA och fixa lite nya saker till hemmet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *