Det är inte klokt!

Usch vilken dålig självdisciplin jag har! Idag skulle jag ha styrketränat medan Amanda var på FunkyKidz på gymmet. Men hon sov hos en kompis inatt så hennes mamma hämtade henne där och de åkte iväg till gymmet. Och vad händer då? Tror ni jag kommer iväg till gymmet då? Näää…

Jag blev kvar hemma pysslandes med att få i ordning här. Jag har haft tvättstugan i 8 timmar idag. (Tur att jag inte behöver TITTA på maskinerna under tiden). Gardiner, mattor och en massa annat passade jag på att tvätta… T.o.m. mitt duschdraperi. Men då försvann de färgglada prickarna på det. -dålig kvalitét!

Sedan har jag fått ut alla målarsaker i förrådet, fått upp helfigursspegeln på garderoben och börjat sortera tidningar i tidskriftssamlare. man tycker att man har koll på vilken tidning som är i vilken, eftersom de var i olika färger. Men det blev för rörigt, så nu har jag varit inne på resp. tidnings/magasins hemsida och skrivit ut loggorna som jag tejpar fast på ryggen på tidskriftssamlaren. Köpte 5 st. vita på IKEA, funderar på om jag ska köpa fler sådana eller om jag ska ha de i olika färger från biltema? Vad tycker ni?

img_0370
Färgade från Biltema…
…eller vita från IKEA?
img_0369

6 svar på ”Det är inte klokt!

  1. ska du ha dom i det ”rosa rummet” så passar de vita bättre. annars blir det bara blää med olika fäger i ett rosa rum..

    näe jag tycker nog de vita ändå. stilrena sådant gillar jag.

  2. Nina: Oki, då blir det en vända till, till IKEA. Ca 7 km dit så det är lugnt! =) Ska ändå fixa några rosa mattor till rummet också! =P

    Hemlig: Det é bara å måla! ;o)

  3. Lena: Läs mitt inlägg en gång till så ser du att det INTE hjälpte att ha i olika färget och dessutom fäster jag loggorna på ryggen på varje tidskriftssamlare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *