En natt på akuten…

Nu är jag hemma, men det har varit en lång natt, lång dag och mycket väntan… Fick ligga kvar för observation, som det hette. Inte obduktion som jag hade skrivit i ett SMS…  

Igårkväll fick jag åka in akut med min mage, den gjorde bara FÖR ont… Akut dyspepsi eller magkatarr, de är inte helt säkra. Hur som helst så fick jag medciner som lindrade smärtan för tillfället. När jag låg på akuten hände det här samtidigt: http://www.nwt.se/ArticlePages/200709/26/20070926060614_NWT214/20070926060614_NWT214.dbp.asp   Gissa vem som var högst prioriterad just då? Också en anledning till att jag blev kvar så länge…

Eftersom jag har bloggen mycket som dagbok också så kan jag ju enkelt gå bakåt i tiden och kolla… Hur många gånger har jag inte ”gnällt” för att jag har haft ont i magen och hur många gånger har jag inte skrivit att jag känner mig stressad, fast jag egentligen inte har något att stressa för…? Symtomen talar för sig själva…

Fan vad töligt… Jaja, nu är det som det är…

3 svar på ”En natt på akuten…

  1. Hoppas att de kommer fram till vilket av alternativen som du har drabbats av så att de kan hjälpa dig. Själv tycks jag ha blivit utestängd från bloggen, har inte kunnat logga in på hela dagen, hoppas att de mejlar och talar om varför imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *