Pilates och Aerobics

Idag kom arbetsterapeuten, vi pratade och planerade, så får vi se vad som händer. Fick lite konkreta råd, så nu vet jag vad jag har att göra… *suck!*

Efteråt åkte jag iväg och tränade: Först pilates, sedan rast en timme. Då åkte jag iväg till Norra fältet och tränade lite med Devil. sedan åkte jag tillbaka till gymmet och tränade aerobics en timme. Det kändes ”segt” idag och så var det alldeles för mycket folk så man kunde inte ta ut rörelserna ordentligt…

Aerobics

Medelpuls 143
Maxpuls 173
Kaloriförbrukning 601

När jag kom hem kom Lars och Anneli för jag skulle lämna nyckel till dem. Vi gick en sväng med hundarna efter det… Nu borde jag försöka sova tidigt eftersom jag har en lång dag imorrn, men jag har tvättstugan ikväll och så ska jag packa…

En reaktion på “Pilates och Aerobics

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *