Så många intryck!

Just nu är jag i Borlänge hemma hos syrran. Hon sover sedan över en timme tillbaka… Hon har en bärbar dator, så jag drog ut nätverkskabeln till vardagsrummet… Adam var här förut och han hade lagat Bamja och ris till mat ikväll Trodde att Adam
img_0333
skulle sova här också, men nej, ramadan börjar ju idag. Hmmm, oki att man inte ska ha sexuellt umänge då, men de kan väl för f*n sova i samma säng utan att ha sex, eller? Jaja, de gör som de vill…

img_0332
Bamja och ris

Det var varit väldigt mycket idag… Imorse skulle jag gått upp 08.30. Mobilen (väckarklockan) ringde då. Orkade inte gå upp, men vet att den ringer om 5 minuter igen… Jag måste ha somnat om djupt. Kl.09.03 titar jag till på klockan och praktiskt taget flyger upp. vadhade hänt med mobilen då? Jo, den låg på golvet och både batteriluckan och batteriet hade flugit ur… Inte konstigt att den inte ringde igen. men skmt att jag inte hörde när den for i golvet…

Jag skyndade mig, gick ut med Devil, packade i matsäcken, slängde ett öga på tidningen som jag inte hann läsa men läste rubriken ” På måndag börjar Karlstadsbuss nya linjenät att gälla”. På måndag! Och jag som hade kollat vilken buss jag skulle ta till tågstationen eftersom jag i vanliga fall alltid åker bil. Jag startade datorn lite snabbt och kollade upp tiderna, TUR att jag gjorde det. Hur som helst så kom jag iväg som jag skulle, det blev dock en liten tågförsening, men inte så att jag inte hann med bussen till Högskolan…

Väl framme på högskolan (som INTE ALLS var så st som jag föreställt mig) stod en av lärarna precis innanför entrén för att skicka in oss genom rätt dörr mot idrottssalen. När jag sa att jag skulle gå den kursen sa läraren, ”Då måste du vara syster till Ingela… Va?! Så lika är vi väl ändå inte??? tydligen så att hon kunde se det… Men hon visste ju iofs att EN av deltagarna skulle vara lillasyster… 

Dansen var jättekul, det riktade sig väl mest till mindre barn, men jag har minsann barnasinnet var… *haha*