Morgonstund…

…har guld i mun. *Gäsp!* Somnade runt halv 4 inatt, eller ja, jag var fortfarande vaken då, men skulle te å sôva… Hade en superkul kväll igår och var så uppe i varv när jag kom hem…

Vaknade nu av det var svinkallt. Elementen är avstängda, undrar när KBAB tänker dra igång dem här…. *Brrr!*

Jag gjorde i ordning en mugg varm choklad, Mjölk och Canderel Cacao. Mums! Ska iväg och träna om några timmar men överväger att försöka sova lite till, är ju hundledig! Var ju tvungen att starta datorn för att kika på efterfesten om bildera från igår hade kommit upp, men inte ännu…

Devil är ute med några vänner i Värmlands nysäter på ”inskolning” jag måste ju ha hundvakt när jag åker till Falun… Så de testar nu så att allt funkar. Om det INTE skulle göra det så tar det 50 minuter för mig att hämta honom. Det är värre om jag är i Falun…

Överväger att göra en storstädning här samt flytta om lite möbler, vilket är lättare att göra när inte Devil är hemma… Får se vad som händer senare. Först lite mera sömn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *