Gröngöling i biltvätten

Bussiga klubben har varit framme och ”lekt” med min bil… Hällt öl eller något annat klibbigt på fönsterrutorna samt skrivit på motorhuven med skum av något slag… 🙁 I vanliga fall löser jag en smutsig bil genom att, när jag är hemma hos föräldrarna, parkera på grusgården och säga lite menande att min bil är lite smutsig… När jag åker hem till Karlstad igen brukar den vara tvättad… Men nu… Eftersom det knappt gick att se något genom rutorna när man körde i mörkret, så blev det en akut biltvätt… Kör in på en bensinmack och frågar ”Hur gör man?!” Jag har ju aldrig tvättat bilden på en mack förut… Ja, om man skulle köra in den i biltvätten så kunde jag inte ha extraljusen på, för de skulle stryka med, så jag skulle tvätta med högtryckstvätt! Men en sådan kan ju inte JAG hantera.. Han gick med mig ut och hjälpte mig.
img_0330
Vaddå gröngöling???

2 reaktion på “Gröngöling i biltvätten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *