Maginfluensa är inte å leka med…

Det har blivit lite dåligt med träning de senaste dagarna… Och jag som i valiga fall brukar ha svårt att acceptera att jag är sjuk. En liiten förkylning är ju inte så farligt….

MEN! Maginfluensa har fått mig att hålla mig att hålla mig ifrån träningen ett par dagar…  

Fick precis ett samtal från en som ska ha lite ”matprat” med mig… Åh, precis vad jag behövde just nu när jag inte alls är sugen på att äta… Det jag behöver är nog att fylla på med vätska bara innan jag tar tag i träningen igen…

2 svar på ”Maginfluensa är inte å leka med…

  1. Stackars dig, hoppas att du blir frisk. Det är verkligen inget bra tillfälle att prata om mat. Å andra sidan kan man inte bli mer äcklad ifall den nyttiga maten inte verkar vara den mest välsmakande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *