ALLT FÖR EN FOTBOLL!

Kom precis hem från ett träningspass med Devil som gick hur bra som helst! (Han mopsade dock med grannens hund på vägen till ”träningsarenan”)

 

Jag gjorde lite olika övningar, kanske helt korrekt med tävlingsmomenten, men det viktigaste var nog ändå att han gjorde som han blev tillsagd…

 

Jag gick fot med honom, full kontakt en bra bit med godis i munnen.

Gjorde en inkallning över hela fotbollsplanen och fick honom att sitta precis framför mig.

Provade platsliggning och gick ca 20 meter bort. Fick kalla på uppmärksamhet ett par ggr. men han låg kvar! 3 minuter! Sedan gick jag tillbaka och satte honom upp.

När han hade varit duktig fick han kommandot ”apport” (som inte var speciellt svårt att träna in), ett godkännande att hämta sin fotboll som jag hade sparkat iväg en bit bort…

 

Jag tränade på fotbollsplanen nere i lekparken, precis nedanför där jag bor. Ganska lugnt, men det var dock en och annan som passerade både MED och utan hund… Han tittade till när det kom en hund, men var ändå fokuserad på mig. Han var jätteduktig, så jag är jättestolt över honom nu! =) Synd bara att ni inte fick se det… Får bli när jag fixat en DV-kamera och kan lägga upp filmerna på YouTube =P

7 svar på ”ALLT FÖR EN FOTBOLL!

  1. Går det inte att få in en text eller får du felmeddelande när du försöker spara/posta inlägget? Får du felmeddelande, så skicka mig felmeddelande så försvinner den nästa gång. Se på Metrodeveloper bloggen.

    PS. Skriptet gör så att en knapp läggs till på editorn och det är meningen att du ska klicka på knappen. det är då ogiltiga taggar/attributs försvinner, klickade du på den innan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *