Mind body stretch och Bodyjam-pass

Idag var jag uppe tiiidigt för att prova ett nytt pass på gymmet. Mind Body Stretch. Ett töj och stretchpass för ryggen. Skönt, men ovant. Stretch är överflödigt för mig har JP sagt så det blir sällan av… Efter passet åkte jag hem och sov ett par timmar. Var så j-a trött.

Senare åkte jag iväg och körde ett BodyJam-pass. Det är så kul och jag blir glad i hela kroppen… Jag körde extra hårt idag eftersom det var sista BJ-passet på ett par veckor nu… Och det märktes på pulsklockan…

Puls och kalorimätning
Medelpuls 153
Maxpuls 183
Kaloriförbrukning 670

2 svar på ”Mind body stretch och Bodyjam-pass

  1. Hej!
    Välkommen till min blogg, hoppas att du bli inspirerad
    Jag använder mig av pulsklocka och i den har jag diverse inställningar; Längd, vikt, ålder, kön, träningsnivå och VO2Max (ett mått för syreupptagningsförmågan). Utifrån dessuppgifter räknar klockan ut hu många kalorier man förbrukar under passet beroende på vilken puls man har. Det är ungefärliga siffror, men alltid kul att jämföra från pass till pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *