Ett rejält lager!

Om man vill ha en bra arbetsplats när man jobbar på ett lager så ska det gärna vara överskådligt, tydligt märkta hyllor och framförallt en säker konstruktion, om jag får säga vad jag själv tycker. EAB är ett företag som sysslar med just säkra och funktionella konstruktioner av lagerhyllor.

De har olika typer av lagerkonstruktioner, för att passa olika ändamål. Allt i från små lager, höga smalgångslager till helautomatiska kranlager.

En del lager syns ju bara för de som arbetar på det, men andra syns ju även utåt, bland kunder. Då vill man ju gärna ha tilltalande hyllkonstruktioner, som på IKEA’s Tag-själv-lager där flera tusen kunder passerar dagligen.
Jag har själv sett i många bygghandelsbutiker att de använder sig av lagerhyllor ute i butiken. Pulverlackat stål och i enhetlig färg. Senast på Fröbergs bygghandel, med hyllställ inne i butiken och virkesställ samt listställ såg jag på byggavdelningen. Huruvida det var konstruerat av EAB vet jag inte, men mycket troligt då de startade sin verksamhet 1957 och numera har hela världen som marknad.

Jag skulle vilja ha ett bra system i mitt förråd. Lagerhyllor eller inte, men FÖRVARINGS-hyllor i alla fall. Jag har numera fått in passande hyllor i en garderob i uteförrådet, så jag kan plocka in grejer det. Överskådligt och funktionellt! 😉
IMG_6539

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *