Enklare fakturering

Nu blir det lättare för alla företag att fakturera. Med bara ett knapptryck kan du snyggt och bekvämt fakturera dina kunder via e-post, med en tjänst från www.fakturan.nu.

Fakturan.nu är en helt webbaserad tjänst och du behöver INTE ladda ner några program. Du kan ladda upp din egen logga och sedan skapa en faktura som html eller PDF-fil.

Hur gör man om kunden inte har någon mailadress då? De flesta har ju trots allt en mail, men jag vet att min pappa inte kollar sin mail särskilt ofta -så för hans del skulle en faktura via mail inte vara någon bra lösning. Men när du har skapat din faktura kan du även skriva ut den i pappersformat och skicka med snigelpost.

Allting kostar ju, och även smarta tjänster som ska underlätta för företagare. Fakturan.nu är ju också ett företag som vill tjäna pengar. Men de vill att ALLA ska lyckas och därför är tjänsten helt gratis fram tills du har kommit igång ordentligt och behöver skicka fler än 3 fakturor per månad.

Betala faktura

I samma tjänst finns även en hel del andra bra funktioner, som t.ex. ”att-göra-listor”, stöd för offerter, tidsrapporter m.m. När man läser om alla smarta grejer som finns idag, så verkar det ju inte så krångligt att vara egenföretagare trots allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *