Inred med glas!

Alla har vi väl nån gång drömt om en vacker uteplats. Tänk dig tanken att vakna upp med en underbar utsikt över en en sjö. Men om uteplatsen ligger högt upp eller om du rent utav har en balkong -så krävs det ju ett räcke. Men räcken behöver inte längre vara fula och tråkiga. Inoxa har nämligen tagit fram snygga och stilrena räcken i glas och rostfritt stål.

Själv har jag ett soldäck på baksidan med ett vitt räcke runt. Men på framsidan av huset har jag än så länge bara en uteplats med stenplattor. Nu i vår, eller under sommaren är det dock tänkt att det ska bli ett trädäck, även där. Vad jag ska ha runt är ännu inte bestämt, men EN sak är säker och det är att det bruna ”planket” ska bort och bytas ut mot något annat. En del av uteplatsen vill jag ändå ha insynsskyddat ftersom jag gärna ligger och solar. En dröm vore ju förstås att även ha en pool där, eftersom jag älskar att bada. Vi får väl se vad det blir.

Uteplats

Inoxa har även frostat glas som ger ett vackert ljusgenomsläpp, men döljer vad som sker på andra sidan. Dubbelfrostat glas säljer de till sina glasdörrar som med fördel kan användas till badrum och toaletter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *