Hotellvistelse i Halmstad

Att bo på hotell ska vara avslappnande och lyxigt, ge tillfälle till avkoppling och en stund för sig själv eller tilllsammans med någon man tycker om. God mat, trivsam miljö, sköna sängar och kanske en relaxavdelning med bubbelpool.

På utlandsresor är det oftast hotell man bor på, för min egen del har det ALLTID varit hotell då. Även i Sverige har jag sovit några nätter på hotell och än så länge har jag bara haft positiva upplevelser här.

Best western Grand Hotel i Halmstad är ett hundvänligt hotell, och även flera andra best western-hotell. När man kommer dit får man oftast ett VID-kit (Very Important Dog), som en liten extra present för att alla ska känna sig välkomna. Om jag ska iväg på nån hundutställning långt bort som kräver övernattning så är det definitivt ett alternativ för oss.

Om du besöker Best Western Grand Hotel i Halmstad har du väldigt många aktiviteter att välja på. Förutom att de har konferensrum för små och stora grupper så kan man bege sig ut, utanför hotellets väggar och testa på kitesurfing, SUP-Stand Up Paddleboard, vågsurf, golf eller bowling. Man kan göra ett besök på äventyrslandet, busfabriken eller varför inte gå på teater och konstmuseum. Det finns nånting att göra för alla åldrar. SUP stand up paddle Åh, nu längtar jag ju redan efter semestern!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *