En sista kraftansträngning

Den här veckan har varit tuff, jag har precis gått upp i tid och måste vänja in kroppen med det.

De två senaste dagarna har jag varit totalt slut och sovit flera timmar när jag kommit hem. Ordet ”lagom” existerar bara i Sverige, men för mig verkar det inte existera alls. Det är verkligen allt eller inget! Från 0 till 100 och sedan tillbaka på 0 igen. Idag tog jag de sista krafterna och ansträngde mig mer än vad jag skulle ha gjort om jag inte var tvungen. MENTAL ansträning alltså, fysiskt har jag knappt gjort nåt alls idag!
Men det hela blev ett missförstånd, och jag var inte TVUNGEN heller för den delen, men jag tog på mig det ändå.

Det blev väldigt stressigt och påfrestande och jag hann tyvärr inte ens sätta mig ner och äta lunch idag -Men jag slutade tidigt i alla fall!!

Jag tvingas inse mina begränsningar och det faktum att jag MÅSTE lära mig säga nej och inte ta på mig mer än vad jag faktiskt orkar.

Kom hem, fick i mig lite mat, bröt ihop totalt av mental utmattning, sov i flera timmar även idag, innan jag ens orkade gör NÅNTING vettigt här hemma.

Jag skottade till slut bort snön från garageuppfarten. Ironiskt nog så var det den 6 december 2012, alltså för exakt ett år sedan som jag premiärskottade med min elektriska snöskyffel. 🙂
[videofyme id=”699686″ width=”500″ height=”320″]

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *