Skolan ur ett annat perspektiv

Idag var gympasalen bokad av kulturskolan i Sandviken. De höll nämligen en konsert för Forssaängsskolan idag. Det i sin tur innebar ju naturligtvis att vi inte kunde ha idrottslektionerna inomhus, utan istället fick ta en promenad utomhus. Med TRE klasser.

De första klasserna var 2:or så det gick inte alltför snabbt, sista klassen vi promenerade med var 5:or, så vi kunde hålla ett lite högre tempo i alla fall. Fast SÅ snabbt blev det inte ändå… Men hur som helst så promenerade vi över 8 km totalt. Lite mer än en vanlig arbetsdag i alla fall. 🙂 Dessutom fick vi ju hälsa på änderna också!20131024-004208.jpg

När jag gick där sist i gruppen, för att se till att alla hängde med, började jag filosofera lite. Tänk hur livet kan förändras och hur jag ser på skolan idag, mot när jag SJÄLV gick i skolan. Jag ser ju det ur ett annat perspektiv idag! Och dessutom har jag, under det senaste halvåret, fått utvecklas jättemycket och vara med om saker som jag annars inte hade fått uppleva. Med det vill jag egentligen bara tala om hur otroligt tacksam jag är för att få vara på den skolan och få jobba i team med Anna. Att nån förstår mig och känner till mina starka resp. svagare sidor gör att det fungerar riktigt bra. Sedan blir jag såklart trött ändå -det är oundvikligt! Men jag är ytterst sällan ”sjuk” vilket jag har varit på arbetsplatser som jag INTE har trivts på!

20131024-004416.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *