Vid 180 kändes det okej!

Idag var det sol och riktig högsommarvärme! Det var med andra ord ganska svårt att slita sig från solstolen. Halva dagen spenderades därför på uteplatsen tillsammans med mina små ”nallebjörnar” som uppskattar sol och värme lika mycket som jag! ♥

Jag hade såklart mobilen med mig och lekte lite med kameran och diverse appar. Jag försökte även ragga upp nån träningspartner via facebook, att springa backintervaller tillsammans med. Men inget napp idag heller!

20130721-184705.jpg

Tyvärr stänger gymmet redan kl.18 på söndagar, så det var bara att ta sig iväg dit i tid för att springa på löpbandet istället.

Jag började med 10 minuter lätt jogging som uppvärmning. De första minuterna var asjobbiga idag, jag vet inte varför, pulsen låg bara på drygt 160 just då. Efter en liten stund till, när pulsen kom upp över 180 då kändes det okej. Borde ju vara tvärtom kanske, men DÅ först fick väl musklerna det blod och syre som de behövde?

Jag ställde in löpbandet på 10 graders lutning och sprang sedan 100 meter i ett tempo på 8,5 km/h. Hoppade av och vilade 100 meter -bandet fick alltså fortsätta rulla i samma tempo. 10 vändor totalt och eftersom jag har lite svårt att räkna så kör jag med mina ”AMRAP-chips” 1 chip per intervall!

20130630-190641.jpg

Efter det hade jag några minuters återhämtning innan jag fortsatte inne i lekrummet med 3 varv av:

  • 10 Grodhopp
  • 10 Utfallssteg
  • 10 Upphopp

Jag var helt stum i benen redan efter första varvet och då hade Malin ändå minskat antalet repetitioner för att det blev FÖR tufft sist. Härmodagen när jag tränade nere i hantelrummet hörde jag en massa dunsar uppifrån, troligtvis någon som hoppade hopprep ovanför, jag vågar inte ens tänka på hur det låter för dem där nere när jag kör mina grodhopp…

[videofyme id=”2530384″ width=”500″ height=”320″]

När jag var klar och var på väg ut, var jag tvungen att fundera. Det såg så annorlunda ut! Det såg mörkt ut vid stretchhörnan och ja, nånting var omgjort sedan sist…
De måste ju ha målat om…? Igår?! Jag menar, jag var ju faktiskt där i fredags… Eller håller jag på att bli knäpp, SÅ hårt tränade jag väl ändå inte?
Precis då kom en annan som tränar där ”Har de målat om här?”
Gud vad skönt att nån annan också tyckte att det såg ut som det…. Och jo, runt trappen var det rött, och stretchhörnan var mintgrön. Nu var allting grått!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *