JAG älskar värmen…

…men det gjorde inte min bensindunk!
När jag satte mig i bilen idag och skulle åka iväg till gymmet luktade det EXTREMT mycket bensin… Jag gick bak för att kolla reservdunken. Redan utanför bilen såg jag en stor pöl med bensin och inne i bagaget stank det verkligen. Reservdunken var TOM!! Hela 5 liter bensin hade runnit ut i bagaget… Det var bara att slita ut allt som gick. Rädda det som kunde räddas, och resten måste tvättas grundligt!
När jag hade slitit ut mattan fick jag hjälp av en snäll granne som hjälpte mig att plocka loss mer. Han skruvade t.o.m. loss reservhjulet (som jag knappt visste att jag hade där under) för att kolla så det inte låg bensin där… För om det låg en massa bensin där nere och det skulle komma en gnista när jag slog på blinkersen, då skulle det smälla – och det villa han inte skulle hända med mig! Snällt va?!

20130611-230122.jpg

20130611-230128.jpg

Nu är allt urplockat där bak och jag har gnuggat in tvålvatten i allt som går. Imorrn ska jag spola av alla lösa delar med högtryckstvätten.

Men om jag ska skriva några ord om träningen också så var det backintervaller idag. 10 stycken á 30 sekunder med 10 graders lutning. Mellan varje intervall hade jag 30 sekunders vila.

Jag var egentligen inte alls motiverad att springa och som grädde på moset så lade min mp3-spelare av. Såklart!! När ska allting sluta krångla för mig??

Avslutningsvis maxade jag i plankan och fixade 1:01 idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *