Blodomloppet

Det har inte blivit många rader här om träning nu. Jag har tagit det väldigt lugnt efter den lilla incidenten i fredags.

Jag borde väl egentligen inte gått ut så hårt ikväll heller. Men det var ju en tävling – mest mot mig själv och min tidigare tid.

Det var återigen dags för Blodomloppet här i Borlänge. 5 km löpning, eller ja, så snabbt som möjligt -vilket innebär löpning/promenad om vartannat för mig.

Det var strålande sol, härlig stämning och massor med folk. Jag bar taggad innan start. Men målgången blev en flopp. Det blev KÖ i målfållan eftersom promenadklassen startade först och kom i mål ungefär samtidigt…
Nåväl, min klocka stannade på 33:31, jag vet inte exakt var deras system registrerade målgången. När jag kollade Racetimers resultat står det 33.28. Så jag får väl vara nöjd!

Efteråt blev det picknick i det gröna tillsammans med Frida och hennes kollegor.

20130520-225859.jpg

2 reaktion på “Blodomloppet

  1. Pingback: Löpning, backintervaller och magträning | Ronjas resa mot målet

  2. Bra jobbat! Blodomloppet hade jag med velat deltaga i! Hade oturen att jobba den kvällen. Men fick chansen att springa vårruset nere i Småland tidigare i maj. Även där var det köer både vid start och mål!

    Du slog min tid med dryga 1 minut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *