Rapport från kvällens tävling

Ikväll var det dags för tävling -älven runt! Det var mulet och blåsigt och jag tvekade om jag verkligen skulle springa i kortärmat. Men lagom till start sprack det upp och solen kom fram igen. Och inne i skogen är det ju lä.

20130515-201244.jpg
I augusti förra året sprang jag på exakt 33 minuter och tänkte försöka slå den tiden. Jag har ju sprungit mycket, fast på löpband. Det kändes verkligen jättesegt att springa ute. Som att fötterna knappt ville lämna marken och jag kom knappt framåt -det KÄNDES så. Men i praktiken så tog jag mig runt på en ny rekordtid, 31:34.

Väl i mål fick jag medalj, vatten och en kexchoklad. Tyvärr vann jag inget utlottat pris.

En reaktion på “Rapport från kvällens tävling

  1. Pingback: Som om inte benen hade fått sitt.... | Ronjas resa mot målet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *