Borlänge marknad!

Den här helgen är det marknad i Borlänge. Jag gick en sväng där idag tillsammans med Frida. Det fanns väl det vanliga, strumpor, godisremmar, munkar, korv, ost, smycken, T-shirts och så olika företagstjänster.
Vi blev fotograferade för en tävling ”roligaste bild”. Får se om våra bidrag räcker till vinst! 😛

Frida och jag på marknaden

Jag på marknadenJag lovar, jag har INTE ätit upp chokladbollen ännu! Det där var bara för bildens skull! 🙂
Sedan blev det en vända på gymmet. Fick lite bakläxa på en övning som jag hade missuppfattat. ”Liggande benlyft” är INTE samma samma sak som ”taksparkar” *hrrrm* Den övningen var mycket drygare, men nu har jag gjort den rätt också!

2 svar på ”Borlänge marknad!

  1. Hej! 🙂
    Borlänge är en fin stad, där var jag för några år sen när jag var på Peace & Love! Brukar du gå dit? Du har ju väldigt nära dit du i alla fall, om du bor där! 🙂 Själv bor man i huvudstaden… :/
    Ska jag vara ärlig så hittade jag hit bara av en slump genom ett gammalt inlägg om underkläder på novembersaras blogg där du skrev att du bara använde string…Har alltid tyckt det är så sexigt och fint just när tjejer använder stringtrosor (brukar alltid försöka se det också, haha) så det är klart att jag måste surfa in här! 😉 Och är ju bara tvungen att fråga om du fortfarande bara använder det, eller oftast i alla fall…? 🙂
    Mvh, Jocke.

    • Haha, det var den mesta udda komentaren på länge måste jag säga. Jag brukar inte gå på själva festivalen, jag får min dos av den genom att bara försöka ta mig fram den veckan.
      Vad gäller underkläderna så jo, jag använder string. Även fast det var ett gammalt inlägg du hittade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *