En upplevelse utöver det vanliga!

Har du nån gång stått där och funderat på vad tusan du ska ge bort i födelsedagspresent, kanske till nån som redan ”har allt” eller inte önskar sig något speciellt! Presentkort i nån butik där man vet att personen handlar kan ju vara en lösning, men ganska tråkig att ge bort -även om den blir uppskattad!

Varför inte ge bort en upplevelse, något att minnas! Hos Zuperbox kan du hitta allt möjligt, alltifrån lugna massage- och spabehandlingar, mat- och vinprovningar till fartfyllda aktiviteter som att köra Ferrari och Lamborghini.

När jag kikar runt på sidan hittar jag ju en massa roliga saker, dels saker som jag har ”provat på” som bl.a. massage, ansiktsbehandling, makeup-kurs, studiofotografering, hundspann m.m. Men jag hittar även saker som jag skulle VILJA göra -men som aldrig har blivit av.

Som att åka snöskoter, vattenskoter, segway, hoppa fallskärm (tandemshopp)… Sedan hade de en ”upplevelse” med personal shopping. Det kanske vore något för mig. 2 timma med nån som verkligen kan det där och som kan plocka fram de bästa kläderna för mig och min kroppstyp!

Jag hittade mer saker till mig själv än till nån annan, haha! Men vem har sagt att man inte kan köpa presenter till sig själv? 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *