2 km på 12 minuter. Löfte eller mål?

Har du något nyårslöfte? Eller vill du kanske hellre kalla det för mål? Jag tycker det känns fel att lova nånting som man inte klarar, men ett MÅL kan man i alla fall STRÄVA mot att uppnå -men har inte brutit något löfte om man inte klarar det.

Mitt mål är att kunna springa 2 km under 12 minuter, alltså klara det FYS-kravet för att komma in på ordningsvaktsutbildningen. För att klara det måste jag ju springa, springa och åter springa.
Något som hjälper mig på vägen, förutom bra musik förstås, så är det BRA träningskläder. Och då pratar jag inte i första hand om snygga flashiga kläder (även om lite färg aldrig är fel) utan jag menar kläder som fyller sin funktion.

Min absoluta favorit sport-bh är Casall’s Multi sports bra, den ger det stöd som jag behöver. Och de nya färgerna är ju faktiskt riktigt snygga också!

Detta är ett tävlingsbidrag i samarbete med gymgrossisten där man ska berätta om sitt träningsmål för 2013. Vill du rösta på mitt bidrag gör du det i uppe till vänster i sidokolumnen! 🙂 Eller HÄR och så klickar du på +1 vid ”Ronjas resa mot målet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *