I varierande tempo och distans

Idag skulle jag göra ett test, 3 km löpning på tid. Tiden stannade på 20.48 på löpbandet. Det är nog rekord för mig, eller ja, eftersom jag inte testat just DEN distansen tidigare så är det ju den snabbaste tid jag fått på det. 🙂 Jag har sprungit 2 resp. 5 km flera gånger och tagit tid.

Efter lunchen var det dags för ”nedvarvning” eller allmän förbränning – 1 timmes promenad. Kroppen kändes seg, det regnade ute och jag hade verkligen ingen lust att promenera. Men nu är det ju inte jag som bestämmer utan jag följer mitt träningsprogram.

3 reaktion på “I varierande tempo och distans

 1. Vad kul att du kom in på det där med PB och rekord. Själv har jag alltid varit så att exempelvis två repetitioner på 50 kg inte räknas som PB om man tagit en rep på 60 kg i bänk. Sedan tränade jag styrkelyft med en annan metrobloggare igår vilket tände ett litet ljus i mitt huvud. Även 2×50 kg är ju PB då jag aldrig lyckats ta två rep på den vikten förut!

  Så dina 20.48 på 3 km är klart PB om det är första gången du satsat på den sträckan 😉
  Och nya PB är alltid lika positivt peppande!
  /Cecilia
  http://metrobloggen.se/bandofsisters/

  • Precis, man kan ju ta PB på både 1, 2, 3 eller flera reps…. Man kan ta PB på valfri distans så man har något att utgå från. Sedan är just 3000 meter en ”standard-distans” inom Crossfit så jag testar på det, även om 2000 meter är ett mål för mig till en utbildning.

 2. Pingback: Test nr.3 och LEKSTUGA!!! | Ronjas resa mot målet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *