En lång dag på gymmet.

Idag var det dags för ett tungt styrkepass igen. Jag skulle försöka med några fler reps på samma vikter som förra veckan. Okej, FÖRSÖKA! Jo, det hade väl funkat bättre om det inte var så förbannat trångt.

På benböjen slog jag i viktplattorna i ställningen gång på gång och jag har väggen precis framför näsan så har inte en chans att kunna kolla tekniken. Marklyften får jag köra i korridoren och en kille var intelligent nog att kliva över stången samtidigt som jag lyfter. Försökte flytta mig lite åt ena sidan, men slog då i viktplattorna i vadpressen och det blev total obalans… Jag är inte bitter!!

De bygger om för att göra en Crossfitbox ovanpå en av hallarna just nu och då BLIR det trångt, men SNART är det färdigt!

Rodden kör jag i en maskin, men på dessa tunga vikter känns det som att jag jobbar mer med kroppstyngden än ryggen, själva draget blir ju inte så långt om man lutar sig bakåt…

Bänkpressen lyckades jag med hela TRE reps på första setet -WOW! Till det andra setet fick jag lägga ner stången och rulla av den från mig. När jag var på väg att komma upp var det en man som skyndade sig mot mig för att hjälpa mig.
”Jaha, du fixade det där själv?!”
”Ja, jag är van vid det, men tack ändå!”
Hmmm, ja, ÄN så länge fixar jag att rulla av DEN vikten -men när det blir tyngre? Hur som helst så vågar jag i alla fall prova idag, inte en chans att jag gjorde det för några år sedan…

Övning

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Vikt/Reps

Benböj

47,5/4

47,5/3

47,5/3

47,5/3

47,5/3

Marklyft

67,5/3

67,5/3

67,5/3

67,5/3

67,5/4

Rodd

Nr. 12/3

Nr. 12/4

Nr. 12/4

Nr. 12/4

Nr. 12/4

Bänkpress

37,5/3

37,5/2½

37,5/1½

35,7/1

37,5/1½

Dagens WOD, 10 minuter AMRAP:

  • 8 Pushups
  • 8 Marklyft á 50 kg

Jag hann NÄSTAN 8 varv, 3 marklyft på sista.

Om det inte hade krånglat så förbannat så hade jag hunnit mer. Det är TRÅNGT i korridoren, som jag nämnde tidigare, sedan var jag så svettig an hanskarna bara gled och vi får inte använda magnesium/kalk (eller vad det nu är) på mitt gym. Jag slet av mig handskarna och lyckades då slita sönder huden istället -FAN!!! Tog lite papper i händerna och fortsatte. Hardcore style?

Sedan stod det ju promenad på programmet också. Så jag avslutade med 30 minuter på löpbandet i varierande tempo. 2% lutning och totala distansen blev 2,7 km.

Det blev en LÅNG dag på gymmet idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *