In her shoes

Jag hann med en film till idag In her shoes, eller I hennes skor som den heter på svenska.

Filmen handlar om två systrar; Maggie som är sexig men ansvarslös, och Rose som är oattraktiv men smart.

Rose jobbar på advokatbyrå och har ett förhållande med en kollega. När Maggie har blivit vräkt från sin pappa och styvmor och ännu en gång är utan jobb får hon tillfälligt flytta in hos sin syster Rose. Men när Rose upptäcker henne i säng med Roses fästman kastar hon ut Maggie. Medan Maggie flyttar till deras mormor Ella i Miami säger Rose upp sig från advokatbyrån och börjar försörja sig med att gå ut med andras hundar.

Deras mormor tycker att systrarna måste bli vänner igen och skickar en flygbiljett till Rose. Roses nya karriär och hennes nye fästman gör att hon känner sig bättre och Maggie har fått ökat självförtroende av att jobba med gamla på ett pensionärshem. Mognare och med erfarenhet av livet kan båda systrarna till slut återförenas som bästa vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *