Förförisk dans -Dirty Dancing 2

Vilodagen idag blev kurandes i soffan under en filt, medan regnet vräkte ner utanför.

Jag kollade på Dirty Dancing 2 – Havana Nights som gick på TV idag

Katey flyttar tillsammans med sin familj till Kuba under revolutionen. Hon träffar på sitt hotell den attraktive Javier som tillsammans med sin bror försöker få Kuba att bli ett fritt land. Trots allas invändningar till att Katey, den rika flickan, umgås med, ”diskplockaren”, Javier, bestämmer hon sig för att hjälpa honom för hon ser mer än en fattig pojke. Tillsammans framställer de en dans som de ställer upp med i en tävling. Deras tid tillsammans får dem båda att glömma bort allt som har med revolutionen att göra men under finalen blir de återigen påminda av vad som pågår på Kuba.

Filmen handlar i största allmänhet om en amerikansk tjej som finner kärleken genom dansen och trots allas invändningar följer sitt hjärta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *