CrossFit-pass i Borlänge centrum

Idag körde jag ett Crossfit-pass på Må Bättre i Borlänge. Vanligtvis kör jag själv, och då på Atlantum, men jag passade på att köra ett sista pass nu innan medlemskapet går ut där.

WOD 1, 3 Set @ 90% aerobisk intensitet

  • 300m löpning
  • 10 Burpees
  • 10 Kettlebellsvingar

Vilan mellan seten varar lika länge som löpningen tog.

Vi var utomhus och körde och körde första WOD:en.
Varken burpees eller löpning tillhör mina starkaste sidor, så inte helt oväntat låg jag ju efter de andra direkt och eftersom vilan skulle vara lika lång tid som själva löpningen kom jag ju bara mer och mer efter. Under mitt andra varv blev jag varvad av de snabbaste. Alla jobbar efter sin egen förmåga -likaså jag. Så det värsta är väl inte att komma sist, utan det är känslan av att förstöra för de andra -eftersom de då tvingas stå och vänta på mig, istället för att köra vidare.
När jag kom tillbaka efter 3:e löprundan såg jag hur alla började gå tillbaka. Som tur var så stod instruktören kvar och hejade på mig, så jag klarade de sista också.

Klockan stannade på 13:07 när jag väl var klar.

WOD 2, 3 Set @ 90% aerobisk intensitet

  • 300m Rodd
  • 10 Power Snatchar
  • 35 Double Unders

Vilan mellan seten varar lika länge som rodden tog.

Rodd är jag lite bättre på och låg nog ganska bra till tror jag. Power Snatch hade jag aldrig gjort överhuvudtaget förut, lite tekniskt svår övning, men jag körde med enbart stången. Fick dock höra att det såg bra ut för att vara första gången. Undrar om det betyder att jag hade bra teknik, eller om ”alla andra” var ännu sämre första gången?
Double Unders? Nja, ska jag göra SÅ många skulle det ta hela kvällen så jag hoppade 105 singelhopp istället.

Tiden slutade på: 14:10

Jag var lätt skakig (och svettig!) efteråt!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *