Smalaste midjan någonsin!

Ny månad och dags för formcheck igen. Och bara för att jag har bestämt att jag ska kolla vikten den FÖRSTA varje månad så måste vågen jävlas med mig genom att visa MER just den dagen. Jaja, JAG vet i alla fall att vikten har varit nere på lägre siffror för en vecka sedan…

”Som vanligt” så är det bara överkroppen som minskar, benen bara sitter där och vägrar släppa ifrån sig nånting. Timmerstockar till ben och en smal midja – snyggt! NOT!!
Tandkrämsformen är inte långt borta nu… Min midja har aldrig varit smalare förut, eller jo när jag föddes, men det är måååånga år sedan och kroppen börjar kännas annorlunda, nästan konstig, jag tycker jag upptäcker nya saker var och varannan dag nu. Knölar, gropar, inskränkningar och andra ”fel” som egentligen kanske inte är FEL -men för MIG känns det så.

Föreställ dig att du en morgon vaknar, ställer dig framför spegeln och upptäcker att du befinner dig i någon annans kropp, en kropp som du inte alls känner igen, eller känner dig bekväm med. Utseendet kanske är mer tilltalande -men det känns inte som DU!

Hela måttabellen kan du se HÄR

2 svar på ”Smalaste midjan någonsin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *