Hejjarop och glåpord!!

Ikväll var det tävling, Älven runt, som arrangeras av Borlänge Löparklubb

20120509-203652.jpg

Jag sprang på tiden 34:04 vilket är min bästa tid någonsin på den sträckan.

Det regnade, men jag trotsade vädret – liksom många andra, som ni kan se.

Jag mötte folk längs banan som hejjade på, men sedan finns det ju givetvis motsatsen.

Under sträckan på gångvägen över bron när jag faktiskt gick en liten bit kom det en cyklist som passerade mig samtidigt som han ropade ”Rör på fläsket!”

Det är så enkelt, men så fegt, att bara häva ur sig nåt sånt! Jag blir självklart ledsen av att höra sådant, och han har ju ingen aning om vilken resa jag har gjort och att jag faktiskt gick för att pulsen hade passerat 190 och jag var TVUNGEN att gå för att få ner pulsen lite.

Här finns resultatlistan publicerad.

Är DU sugen på att springa nästa gång? Kolla in inbjudan här. Nästa lopp går den 29 augusti.

6 reaktion på “Hejjarop och glåpord!!

  1. Pingback: Jag vann! H3O PRO | Ronjas resa mot målet

    • Ja, sånt är ju inte direkt vad man önskar höra. Han skrattade säkert gott åt sig själv -just då. Några timmar senare har han glömt bort det helt. Jag ska försöka glömma det där jag också. Jag känner inte honom och han känner inte mig -med andra ord bör jag inte ta det personligt.
      Tack tack! 🙂

    • Jag säger som Bamse, ingen blir snällare av stryk. Och är man stor och stark så måste man vara snäll. Men självklart är det tråkigt att få höra sådant.

  2. Pingback: Vårens & sommarens tävlingar! | Ronjas resa mot målet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *