Hugos Hell + knäskada deluxe

Jag glömde ta på mig pulsbandet idag, så dagens träningspass fick bli på känn då pulsbanden på gymmet är av ett annat märke och synkar inte med min polarklocka.

Idag skulle jag träna på handstand pushups och för att kunna göra RIKTIGA såna så måste man kunna stå på händer först. Så jag skulle öva på handstående och det SER ju så lätt ut när andra gör det!!

Men jag började i alla fall med skalade HSPU med knäna på en bänk.
Sedan testade jag handstående mot en vägg. Jag hade bosu-bollen som stöd för huvudet, men konstaterade snabbt att det var en dålig idé eftersom händerna kom för brett isär då. Jag sköt den åt sidan och försökte utan. Snabbt upp -snabbt ner! Jag har väl nån inbyggd skyddsmekanism så jag mer eller mindre kryper ihop när jag går upp mot en vägg. Visst, det är mattor på golvet, men bosubollen låg för nära och den har en hård ram runt som jag lyckades pricka med knät när jag ”ramlade” ner.
Det måste ha sett illa ut, för det var en kvinna i övre medelåldern som utbrast ”åh, kära nån! Hur gick det där? Slog du dig?!” varpå flera blickar riktades mot mig. Nejdå, det är ingen fara sa jag och reste på mig fort. Jag hade inte hunnit känna efter hur ont knät gjorde.

20120415-174643.jpg
Kommer få ett fint blåmärke på knät sedan…

Men på’t igen bara!! Jag gjorde väl ett 10-tal försök med handstående och huvudstående -viket funkade mycket bättre!

Sedan var det dags för Hugos Hell, (Nej, den är INTE döpt efter min hund!) även den fick jag denomföra utan pulsband, men jag KÄNDE att pulsen pressades rejält!

En tuff WOD med 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 av

  • Benböj 20 kg
  • PushPress 20 kg
  • Burpees

Vad pulsen låg på vet jag som sagt inte, men tiden stannade i alla fall på 24:02

Ett svar på ”Hugos Hell + knäskada deluxe

  1. Pingback: Ett blått knä! | Ronjas resa mot målet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *