Farsor i fokus!

Ikväll hade jag och bästa grannen, Sandra, film-/tjejkväll hemma hos mig. Mys!! Välförtjänt efter ännu en tuff träningsdag!

TVÅ filmer hann vi med!
Först Big Daddy
Sonny Koufaxs flickvän lämnar honom för en äldre man och i ett desperat försök att visa att han har mognat adopterar han femårige Julian…

Sedan bytte vi kanal och fortsatte med Farsan
Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men FARSAN, han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härlig farmor är det inte mycket som går enligt planerna.  FARSAN är en varm komedi om kärlek, vänskap och konsten att vara man. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *